Skip til hoved indholdet
    Hjem Parcelhusgrunde Kommende storparceller og parcelhusgrunde

Kommende storparceller og parcelhusgrunde

Kommende kommunale udstykninger i Silkeborg Kommune

Alle tidshorisonter er en foreløbig forventning til tidsplan, med forbehold for uforudsete udfordringer, som eksempelvis vejrmæssige forhold under byggemodning m.v.

Når vi kender tidshorisonten for en udstykning, vil det blive opdateret her på siden. Når tidshorisonten er noteret som ukendt, er det fordi byggemodningen af udstykningen ikke er besluttet eller igangsat, og vi har derfor ikke nogen dato for forventet udbud af grundene.

Parcelhusgrunde:

  • Brunbakkevej, Balle - Lokalplan 12-027). forventes i udbud: Medio/Ultimo 2024
  • Dyrehaven, Them - forventes i udbud: ukendt tidshorisont

Storparceller:

  • Frisholmparken 2, Them - forventes i udbud: Primo 2024

Hvis du er interesseret i grunde i én af disse udstykninger, kan du tilmelde dig vores nyhedsservice, og på den måde få direkte besked, når nye kommunale grunde kommer i udbud. 

Silkeborg Kommune kan ikke oplyse vilkår og betingelser for kommende udstykninger, herunder mindstepriser på grundene, før Byrådets godkendelse, som sker umiddelbart inden udbuddet, ligesom der ikke kan reserveres grunde på forhånd. Salgsmaterialet frigives først ved udbuddet af grundene.

(Senest opdateret 15.03.2024)

Tidsplan for nye parcelhusgrunde:

Efter godkendelsen af lokalplanen går processen videre til byggemodning, hvor området forberedes til byggeri. Dette kan omfatte infrastrukturudvikling, som veje, stier, kloakering og andre nødvendige faciliteter.

Tidsrammen for byggemodning afhænger af flere faktorer, herunder kompleksiteten af infrastrukturprojekterne, eventuelle miljømæssige hensyn og tilladelser samt finansiering.

Normalt kan det tage flere måneder til et år at byggemodne parcelhusgrunde, afhængigt af de specifikke omstændigheder og eventuelle forsinkelser undervejs (eventuelt grundet vejrforhold).

Efter endt byggemodning, vil grundene komme i udbud når byrådet har godkendt udbuds- og handelsvilkår, klargøringen hertil kan tage et par måneder.

Hver proces igangsættes efter en politisk beslutning, derfor kan den samlede tidsplan variere.

Tidsplanen er vejledende.

Ejendomsstaben
Ejendomme, team Køb, Salg og Leje Østergade 1 8600 Silkeborg
 
 

Kontaktpersoner:

Maiken Andersen
61 34 65 72

Sissel Pedersen
21 75 53 64

 

Ejendomme

Team Køb, Salg og Leje
Østergade 1
8600 Silkeborg

ksl@silkeborg.dk