Skip til hoved indholdet

Kragelund

Fra Kragelund er der god logistik og dermed nem adgang til et væld af arbejdspladser i Silkeborg, Viborg, Herning og Aarhus mv.

Naturskønhed: Kragelund ligger i et naturskønt område med nem adgang til Silkeborgsøerne og Gudenåen. Dette gør det til et ideelt sted for naturelskere og udendørsentusiaster. Du kan udforske omgivelserne, tage på vandreture, fiske og nyde den smukke danske natur. Her skal desuden nævnes 5 forskellige vandreruter kan både byens borgere og gæster nyde godt af denne. 

Rolig atmosfære: Kragelund er kendt for sin fredelige atmosfære, der tiltrækker folk, der ønsker at bo i et stille samfund. Dette gør det til et godt sted at bo for dem, der søger en afslappet livsstil.

Lokale faciliteter: Selvom Kragelund er en mindre by på ca. 800 indbyggere, har den stadig nogle grundlæggende lokale faciliteter såsom daginstitution, skole, og indkøbsmulighed. Der er også nem adgang til større byer som Silkeborg, der tilbyder yderligere bekvemmeligheder, herunder shopping, restauranter og kulturelle aktiviteter.

Lokale faciliteter i Kragelund:

Kragelund Skole tilbyder grundskoleundervisning og er centralt beliggende i bydelen.

En daginstitution, der tager sig af børnene i området.

Kirken i Kragelund er et vigtigt kulturelt og religiøst centrum i området og vært for gudstjenester og kulturelle begivenheder.

Selvom Kragelund måske ikke har så mange faciliteter som større byer, er dens nærhed til naturen og dens rolige atmosfære nogle af de træk, der gør det til et særligt sted at bo. Hvis du værdsætter en simpel livsstil og ønsker at være tættere på naturen, kan Kragelund være et ideelt sted for dig at overveje at bosætte dig.

Øvrige links

Kommunale parcelhusgrunde til salg:

Ejendomme

Team Køb, Salg og Leje
Østergade 1
8600 Silkeborg

ksl@silkeborg.dk