Skip til hoved indholdet
    Hjem Parcelhusgrunde Ans

Ans

Ans er også kendt for sin naturskønne beliggenhed ved Ans Sø og de omkringliggende skove. Dette gør området attraktivt for rekreation og udendørsaktiviteter.

Om Ans

Ved grænsen mellem by og land har du her muligheden for at bygge en ny bolig i et børnevenligt område på en lukket vej med gode stisystemer.

Ans er en aktiv by ved Tange Sø, omgivet af enestående natur. Byen byder på flere dagligvarebutikker og et udvalg af mindre butikker, herunder blandt andet et pizzeria, frisører, blomsterhandler, bager og kro. Pendlerafstanden til mange arbejdspladser er god, uanset om du skal køre til Aarhus, Viborg, Randers eller Silkeborg.

Fritidsaktiviteter:

Ans har en aktiv idrætsforening med blandt andet fodbold, håndbold, gymnastik, svømning, badminton og tennis. Der er også gode rekreative muligheder i byen, herunder Tange Søbred med en lille lystbådehavn, ophalerplads og en primitiv teltplads til kanoroere ved Tange Sø.

Børnepasning, skole og SFO:

I Ans er der kommunale dagplejere og en børnehave tæt på Ans Skole. Skolen huser omkring 500 elever fordelt fra 0. til 9. klasse og tilbyder en tilknyttet SFO-ordning.

Læs mere om Ans her

Læs mere om Ans Idræts og kulturcenter

Øvrige links:

Kommunale parcelhusgrunde til salg

Ejendomme

Team Køb, Salg og Leje
Østergade 1
8600 Silkeborg

ksl@silkeborg.dk