Storparcel Tusindfryd

Storparcel til tæt/lav boligbyggeri i det populære Gødvad i Silkeborg.

billede
Børnepasning, skole og SFO
I Gødvad er der flere integrerende daginstitutioner i området. Skolemæssigt hører Hvidkløver til Gødvad Skole, der har 7 klassetrin (0. til 6. klasse). Der er ca 800 m til skolen via stisystemerne. På skolen er der også SFO-ordning. Efter 6. klasse flyttes eleverne til Dybkærskolen og kan fortsætte skolegangen der til og med 10. klassetrin. Efter folkeskolen er der mange muligheder for ungdomsuddannelser og videregående uddannelser i Silkeborg.
Silkeborg Kommunes hjemmeside kan du læse mere om de forskellige tilbud, du finder i kommunen.

Bydelen Gødvad
Gødvad er et attraktivt område, som har rigtig meget at byde på både for yngre og ældre samt børnefamilier. Her er både smuk natur, indkøb, sportsfaciliteter, god offentlig transport og masser af legekammerater - samt cykelafstand til Silkeborg centrum via et godt stisystem, hvor gågade-, havne- og cafémiljøet kan opleves. Gødvadområdet er meget børnevenligt med grønne fællesarealer og gode stisystemer, som giver børnevenlig adgang til skole, institutioner og fritidstilbud.
Med motorvejen, som ligger ca. 2 km fra udstykningen, er der kort adgang til jobs i både Aarhus, Ikast, Viborg og Herning.

Fritidsaktiviteter

Af foreninger i området kan bl.a. nævnes Gødvad Gymnastik og Idrætsforening, som tilbyder badminton, håndbold, fodbold, gymnastik, fitness og løb.
Er man mere til motion i den skønne natur i og omkring Silkeborg er der rig mulighed for det i form af fx roning, kajak, løb eller cykling.
Silkeborg som helhed byder på rigtig mange forskellige tilbud indenfor sport, kultur, madoplevelser.

Silkeborg Kommunes hjemmeside kan du læse mere om de forskellige kultur- og fritidstilbud, du finder i kommunen.

    Salgsmateriale

    (priser er ekskl. moms.)