Hostrupsgade 14

Stor og karakteristisk midtbyejendom udbydes nu i offentligt udbud

Forside

DENNE FLOTTE EJENDOM I SILKEBORG MIDTBY KAN NU BLIVE DIN!

Kulturhuset har tidligere skabt grobund for kulturudvikling i Silkeborg. Den karakteristiske, bevaringsværdige bolig kan nu komme til at
danne rammerne om din nye bolig.
I huset er der masser af gode kvadratmeter, højloftede rum og utallige muligheder. Den kommende køber skal dog være opmærksom på, at huset kræver en omfattende renovering for at omdanne huset til familiebolig, da det på nuværende tidspunkt er indrettet til kulturhus.
Der er dog ingen tvivl om, at dette hus kan noget helt særligt. Og så er der tinglyst adgangsvej til søen via sti langs nabohaverne. Silkeborgs skønne natur og gågade ligger kun et stenkast fra ejendommen. Den er absolut et besøg værd. Se flere fotos af ejendommen via link nederst på siden.

Realmæglerne Silkeborg, Tværgade 22, står for fremvisning af ejendommen. Kontant dem på Tlf. 89808606 for nærmere info om Åbent hus eller fremvisning.

Specifikke spørgsmål vedr. ejendommen bedes rettet til grundsalg@silkeborg.dk

Ejendommen udbydes i budrunde med budfrist d. 26. juni kl. 12.00.

Tilbudsblanket og købsaftale i underskrevet stand skal afleveres/sendes til Ejendomme køb/salg, Østergade 1, 8600 Silkeborg i lukket kuvert mærket "Bud på Hostrupsgade 14 - fortroligt", eller sendes som vedhæftet PDF-fil som sikker mail til grundsalg@silkeborg.dk med "Fortroligt - Bud på Hostrupsgade 14" i emnefeltet. Betingede tilbud vil ikke komme i betragtning.

Købsdokumenter:
Købsaftale inkl tilbudsblanket
BBR-ejermeddelelse
Bevaringsværdighedsattest
Ejendomsdatarapport
Ejendomsvurdering 2018
Ejendomsskattebillet 2019
Ejerskifteforsikringstilbud
Forureningsattest
Tilstandsrapport
Elinstallationsrapport
Energimærke
Servitut af 26.06.1845 (transkription af arvefæsteskødet kan hentes her)
Servitut af 30.0.9.1873
Servitut af 16.04.1932
Tilbud om betaling af 1/2 ejerskifteforsikring
Tingbogsattest

Bygningstegninger på ejendommen kan tilgås på dette link

 

 

Spørgsmål og svar (opdateres løbende)

Hovedbygningen på ejendommen er bevaringsværdig i klasse 5, hvilket er en middel værdi, og betyder, at den udvendige tidstypiske arkitektur ønskes bevaret.

Hvis man ønsker at nedrive en ejendom, kræver det en nedrivningstilladelse. 

Når en ejendomsejer søger om at nedrive en bebyggelse, der har en bevaringsværdighed (SAVE-værdi), så skal den påtænkende nedrivning annonceres i mindst 4 uger.

Kommunens muligheder i forbindelse med en nedrivning er meget begrænsede. Såfremt der indkommer reelle og væsentlig indsigelser i høringsperioden kan det betyde, at bygningens skæbne bliver behandlet i et fagudvalg (PUV). Hvad der besluttes her, kan vi desværre ikke forudsige, eller love noget om.