virklundvej

Børnepasning, skole og SFO

Virklund har en række daginstitutioner såsom Virklund Skole, som er en større skole med ca. 500 elever og klassetrin til og med 9. klasse. Der er SFO og juniorklub tilknyttet skolen. Derudover er der to børnehaver, hvoraf den ene også har vuggestue.

Virklund By

Virklund er dejligt beliggende 5 km syd for Silkeborg, byen er omkranset af skøn natur i form af Silkeborgskovene og dejlige badesøer som Almind Sø.

I Virklund kan man finde to supermarkeder, en frisør, et pizzeria, en restaurant og flere andre butikker. I den nordlige del af byen er der et erhvervsområde, hvor man blandt andet kan finde adskillige bilforhandlere, møbelforretninger, danseskole, byens bryggeri m.fl.

Fritidsaktiviteter

Virklund har to sportshaller og adskillige boldbaner, som bruges af både skolen og boldklubben. Boldklubben arrangerer aktiviteter indenfor fodbold, håndbold, gymnastik, badminton og tennis. Den ene hal er en del af Virklund Fritidscenter, som også huser selskabslokaler og et fitnesscenter.

Det er med i prisen

  • Tilslutningsbidrag til spildevands- og regnvandskloak, vand og el.
  • Udgifter til anmeldelse af skøde samt tinglysningsafgift.

Køber er bekendt med

  • At fremføring af stikledninger fra skabe/brønde mv. til hus er for købers regning.
  • Stikledningsbidrag til naturgas betales af køber uden for købesummen. Bidraget til naturgas betales  direkte til HMN Naturgas I/S.
  • At udgifter i forbindelse med internet-, telefon- og TV-forsyning er ikke inkluderet i købesummen.

Salgsmateriale