Munkemarken i Thorning

Byg i Thorning - uanset hvilken størrelse grund du vælger, er prisen den samme.

MunkemarkenFoto

Børnepasning, skole og SFO

I Thorning er der kommunale dagplejere, en børnehave. Thorning Skole har 10 klassetrin (0. til 9. klasse) med en tilknyttet SFO-ordning.

Thorning by

Der er rigtig meget historie over Thorning. Fra 1819-1825 var Steen Steensen Blicher præst i Thorning Kirke og mange af hans noveller tager udgangspunkt i egnen omkring Thorning, hvor han voksede op. Flere af byens veje er navngivet efter Blichers noveller.

Thorning er i dag en meget initiativrig landsby med lidt over 1000 indbyggere. Her er alt hvad man har brug for i dagligdagen. Der er mulighed for dagligvareindkøb i den lokale SPAR, der er en bager og et pizzeria. Byen har også et sundhedshus med læger, tandlæger og fysioterapeut. Thorning er naturskønt beliggende og har et meget veludbygget stisystem, der løber rundt i stort set hele byen og langs Tange Å, hvilket giver rig mulighed for at komme ud og nyde naturen.

Der er kun 15 km til Karup Lufthavn og små 22 km til både Viborg og Silkeborg.

Fritidsaktiviteter

Thorning har et meget stærkt foreningsliv med bl.a. fodboldklub, håndboldklub, badmintonklub, gymnastikforening og DDS spejdere.

Det er med i prisen

  • Tilslutningsbidrag til kloak, vand og el.
  • Hovedledningsbidrag til naturgas i boligvejen.
  • Udgifter til anmeldelse af skøde samt tinglysningsafgift.
  • Udstykningsomkostninger

Køber er bekendt med:

  • At der er tilslutningspligt til Naturgas, jfr. lokalplanen for området. Eventuelt stikledningsbidrag til HMN Naturgas I/S betales af køber uden for købesummen. Bidraget betales direkte til HMN Naturgas I/S
  • At fremføring af stikledninger fra skabe/brønde mv. til hus er for købers regning.
  • At udgifter i forbindelse med internet-, telefon- og TV-forsyning er ikke inkluderet i købesummen.

Salgsmateriale

Se status på grunden her