Kommende udstykningsområder i Silkeborg Kommune

Nedenfor ses en liste over kommende kommunale udstykninger - listen opdateres løbende

 Parcelhusgrunde:

Alle tidshorisonter er en foreløbig forventning til tidsplan, med forbehold for uforudsete udfordringer, som eksempelvis vejrmæssige forhold under byggemodning m.v.

Når vi kender tidshorisonten for en udstykning, vil det blive opdateret her på siden. Når tidshorisonten er noteret som ukendt, er det fordi byggemodningen af udstykningen ikke er besluttet eller igangsat, og vi har derfor ikke nogen dato for forventet udbud af grundene.

  • Hedevænget, Fårvang - Lokalplan 13-003 - Etape 2: 12 stk. forventes i udbud: Primo 2023
  • Plantagevej 11, Silkeborg - 1 stk., forventes i udbud: Ultimo 2022.
  • Brunbakkevej, Balle - ny fredskovsbevarende lokalplan under udarbejdelse (Tidligere Lokalplan 12-027). forventes i udbud: ukendt (tidligst 2023)
  • Dyrehaven, Them - Lokalplan under udarbejdelse (forventes i udbud: ukendt tidshorisont)

Hvis du er interesseret i grunde i én af disse udstykninger, kan du tilmelde dig vores nyhedsservice, og på den måde få direkte besked, når nye kommunale grunde kommer i udbud. 

Silkeborg Kommune kan ikke oplyse vilkår og betingelser for kommende udstykninger, herunder mindstepriser på grundene, før Byrådets godkendelse, som sker umiddelbart inden udbuddet, ligesom der ikke kan reserveres grunde på forhånd. Salgsmaterialet frigives først ved udbuddet af grundene.

(Senest opdateret 18.09.2022)