Grauballe

Grauballe er beliggende lige uden for Silkeborg og er omkræset af en fantastisk natur såsom store skovarealer og Gudenåen. Udstykningen er beliggende i børnevenlig villakvarter i et trygt og velfungerende lokalsamfund. her er der kort afstand til indkøb, og en sikker skolevej til skolen, idrætsfaciliteter og på samme tid har du kort afstand til Silkeborg centrum og den nye motorvej, som fører hurtigt til både Herning og Aarhus 

Børnepasning, skole og SFO

Grauballe har kommunale dagplejere og en integreret daginstitution med børnehave og vuggestue. Grauballe Skole har elever fra 0. til 6. klasse og en tilknyttet SFO.

Fritidsaktiviteter

Grauballe har et aktivt foreningsliv, der møder stor opbakning fra de lokale. Det gælder aktiviteter som fodbold, håndbold, badminton, gymnastik, tennis og bordtennis.se mere på Grauballe UGF

Læs mere om Grauballe her

Lokalrådets hjemmeside
Facebook
Lokalområder med kant

Lavenergibolig

Flere og flere vælger at bygge lavenergihuse – både fordi husene er gode for miljøet, og fordi de kan give betydelige besparelser. Det har flere byggefirmaer fået øjnene op for og tilbyder at opgradere drømmehuset til et 2020- hus til kampagnepriser. Dvs. at du kan forvente, at du kan opgradere dit drømmehus til et 2020-hus for under 30.000 kr. ex. moms.

Et lavenergihus giver mulighed for at koble energi og klimahensyn med funktionalitet og god arkitektur. Der stilles særlige krav til lysforhold i opholdsrum, til ventilation og i forhold til termisk indeklima. Samtidig er der også specifikke krav til komfort og brugervenlighed – man skal tænke helhed ind i byggeriet.
Fordelene ved en lavenergibolig; En lav varmeregning, et sundt indeklima og et miljørigtigt byggeri. Endnu en for del er en positiv indvirkning på din boligs gensalgsværdi!

Spar penge og pas på miljøet - byg lavenergi.

Byggefirmaet Lasse Larsen har sammen med EDC udarbejdet et projekt til Romervej - se mere her

Det er med i prisen:

  • Tilslutningsbidrag til spildevands- og regnvandskloak, vand og el.
  • Udgifter til anmeldelse af skøde samt tinglysningsafgift.
  • Arkæologisk undersøgelser og udgravninger.
  • Udstykningsomkostninger.

Køber er bekendt med:

  • At etablering af varmeforsyning er for købers regning.
  • At fremføring af stikledninger fra skabe/brønde mv. til hus er for købers regning
  • at udgifter i forbindelse med internet-, telefon- og TV-forsyning ikke er inkluderet i købesummen.

Salgsmateriale

 

  • Se status på grundene her