Tingbakken i Gjern

Flyt til det skønne Søhøjland - byggemodnede parceller på Tingbakken i Gjern

Tingbakken

Udstykningen:

I den nordlige del af Gjern, lige ud til smuk natur, ligger denne udstykning med i alt 19 grunde. En del er allerede solgt, men der er stadig lidt at vælge imellem for jer, der vil finde den helt rigtige grund til jeres næste bolig. 

Børnepasning, skole og SFO

Gjern har kommunale dagplejere og børnehaven Gjern Børnehus som er en integreret vuggestue og børnehave. Gjern Skole har 153 elever fordelt fra børnehaveklasse til 6. klasse og 10 lærere. Fårvang Skole er overbygningsskole for Gjern Skole og Sorring Skole. Gjern Skole har sin SFO beliggende i egne lokaler i Gjern Kulturcenter ca. 100 m fra skolen.

Landsbyen Gjern

Gjern er en hyggelig by, som er kendt for sin skønne natur og Søhøjlandet. Ved Søhøjlandet er der bl.a. mulighed for at spille golf, benytte badeland og fitnesscenter. Gjern er i øvrigt en by i udvikling med flere nybyggede kvarterer. Stisystemet "Banestien" forbinder Gjern med både Resenbro med sti videre til Silkeborg Midtby  og Langå på en smuk asfalteret cykel/gang sti. Der er mulighed for dagligvareindkøb i den lokale Spar, der er ligeledes en bager og et pizzeria i byen.

Du kan læse mere om Gjern på Lokalrådets hjemmeside eller på Gjern.dk.

Her kan du se en lille film om Gjern: Film om Gjern

Fritidsaktiviteter

I Gjern er der mange foreninger og tilbud bl.a. i idrætsforeningen, Gjern Kultur- og Idrætscenter, Gjern Skyttekreds, Gjern Fiskeriforening mv.

Det er med i prisen

  • Tilslutningsbidrag til spildevands- og regnvandskloak, vand og el.
  • Byggemodningsbidrag til fjernvarme i boligvejen.
  • Udgifter til anmeldelse af skøde samt tinglysningsafgift.
  • Arkæologiske undersøgelser og udgravninger.

Køber er bekendt med

  • at fremføring af stikledninger fra skabe/brønde mv. til hus er for købers regning.
  • at der er tilslutningspligt til Hammel Varmeværk, jf. lokalplanen for området. Stikledningsbidrag betales af køber udenfor købesummen. Dette bidrag betales direkte til Hammel Varmeværk og afregnes efter gældende takstblad.
  • at udgifter i forbindelse med internet-, telefon- og TV-forsyning er ikke inkluderet i købesummen.  

Salgsmateriale

Se status over grundene her