Møllevangsvej i Gjern

Kun én grund tilbage på Møllevangsvej - tæt på skole og indkøb

foto

Vi har nu kun én grund tilbage på Møllevangsvej - her er I tæt på både skole, fritidsaktiviteter, byens indkøb, og Gjerns smukke natur.

Børnepasning, skole og SFO

Gjern har kommunale dagplejere og børnehaven Gjern Børnehus som er en integreret vuggestue og børnehave. Gjern Skole  har 153 elever fordelt fra børnehaveklasse til 6. klasse og 10 lærere. Fårvang Skole er overbygningsskole for Gjern Skole og Sorring Skole. Gjern Skole har sin SFO beliggende i egne lokaler i Gjern Kulturcenter ca. 100 m fra skolen.

Byen Gjern

Gjern er en hyggelig by, som er kendt for sin skønne natur og Søhøjlandet. Ved Søhøjlandet er der bl.a. mulighed for at spille golf, benytte badeland og fitnesscenter. Gjern er i øvrigt en by i udvikling med flere nybyggede kvarterer. Stisystemet "Banestien" forbinder Gjern med både Resenbro med sti videre til Silkeborg Midtby  og Langå på en smuk asfalteret cykel/gang sti. Der er mulighed for dagligvareindkøb i den lokale Spar, der er ligeledes en bager og et pizzeria i byen.

Du kan læse mere om Gjern på Lokalrådets hjemmeside eller på Gjern.dk 

Fritidsaktiviteter

I Gjern er der mange foreninger og tilbud bl.a. i idrætsforeningen, Gjern Kultur- og Idrætscenter, Gjern Skyttekreds, Gjern Fiskeriforening mv.

Det er med i prisen

  • Tilslutningsbidrag til spildevandskloak og regnvandskloak, vand, el og fiber.
  • Udgifter til anmeldelse af skøde samt tinglysningsafgift.

Køber er bekendt med:

  • at fremføring af stikledninger fra skabe/brønde mv. til huset er for købers regning.
  • at udgifter i forbindelse med internet-, telefon- og TV-forsyning er ikke inkluderet i købesummen.  
  • at der er tilslutningspligt til Hammel Varmeværk. Køber er bekendt med at tilslutningsbidrag betales af køber uden for købesummen. Dette bidrag betales direkte til Hammel Varmeværk og afregnes efter gældende takstblad.

Salgsmateriale

Se status på grundene her